Aperitiv oua vesele pentru Paste

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 1 Mai 2021 | 2282 vizualizari

 

De data asta am ales sa ma joc de-a pictorita. Asa ca dupa ce am vopsit ouale in rosu, galben, verde si albastru, le-am pictat cum mi-a trecut mie prin cap.

 

INGREDIENTE

  • 40 oua
  • vopsea de oua Dr. Oetker ( rosu, galben, verde, albastru )
  • apa fiarta
  • otet
  • sare
  • vopseluri acrilice pentru lemn
  • untura pt. uns
Portii: 40
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv oua vesele pentru Paste:

Mai intai am spalat ouale, apoi le-am pus intr-o oala incapatoare, am adaugat apa, un pic de sare si un pic de otet ( sa nu se sparga ). Am pus apa fierbinte in 4 cutii mari de tabla, am adaugat o lingura de otet in fiecare cutie si apoi colorantii, am amestecat bine. Am bagat in fiecare cutie cate 3-4 oua si le-am lasat cca 5 min, apoi le-am scos pe servet sa se usuce. Dupa ce am vopsit toate ouale, am inceput sa le pictez . Le-am asezat intr-un cofrag de oua sa se usuce, vopseaua acrilica se usuca foarte repede. Dupa ce am terminat de pictat si ouale s-au uscat, m-am uns pe maini cu untura si am luat fiecare ou in parte si l-am uns, pentru a le da un luciu frumos. Cam asta a fost joaca de anul asta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv oua vesele pentru Paste" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Oua vopsite