Aperitiv placinta cu branza de vaci

de Mitinita in Aperitive / Garnituri, 14 Iun 2018 | 8427 vizualizari

 

Placinta cu branza de vaci este simplu de preparat si cu siguranta va deveni si favorita voastra.
Sa treceti placinta cu branza de vaci pe lista de incercat.

 

INGREDIENTE

  • 500 g branza de vaci
  • 1 pachet de foi de placinta
  • 2 oua
  • Deasupra:
  • 200 ml lapte
  • 250 ml apa minerala
  • 100 ml ulei
  • 3 oua
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv placinta cu branza de vaci:

Intr-un bol se amesteca cele doua oua si branza de vaci.

Se ia o foaie de placinta si se pune din loc in loc compozitie.

Se strange foaia sub forma de evantai.

Se pune foaia in tava de 32 x 22 cm. Se continua cu restul foilor.

Uleiul, ouale, laptele si apa minerala se amesteca cu telul si se toarna in tava, peste foile de placinta.

Se da tava la cuptor la 180 de grade C, pentru 30 de minute sau pana cand se rumeneste deasupra.

Se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca inainte de a se felia.

Pofta buna!

Sa incercati si voi placinta cu branza de vaci.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv placinta cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Placinta Suprema