Aperitiv placinta turceasca

de lucy2002 in Aperitive / Garnituri, 4 Iul 2019 | 8521 vizualizari

 

Mi-a placut tare mult aceasta reteta a bloggeritei Ginei Bradea, asa ca m-am hotarat sa o fac si eu, dar am folosit cas in loc de branza sarata.  A iesit super buna si ce-mi place cel mai mult ca o faci imediat nu necesita mult timp de preparare fiind o reteta foarte usoara. Multumesc Gina pentru reteta!
 

 

INGREDIENTE

  • 400 gr foi de placinta
  • 4 oua
  • 600 gr cas de oaie
  • 100 ml ulei
  • 500 ml lapte
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv placinta turceasca:

Am razuit cas pe prima foaie de placinta, dupa care am adunat cu degetele in forma de evantai si am pus-o intr-o tava cu hartie de copt. Am continuat asa pana la ultima foaie. Din oua, lapte si ulei am facut un sos, l-am potrivit de sare si l-am turnat in tava peste foile de placinta. Am dat tava la cuptorul preincalzit la o temperatura de 200 grade C si am lasat-o pana s-a rumenit frumos timp de 35 minute. Se potioneaza cat este calduta.

Se serveste calda....Pofta buna!!!

TIPS-URI

1

numarati foile de placinta si impartiti cantitatea de branza pentru fiecare foaie in parte

2

eu am razuit casul la ochi pe fiecare foaie dupa cum vedeti si mi-a ajuns la fix

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv placinta turceasca" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Omleta cu marar