Aperitiv placinta turnata, cu branzeturi

de katty in Aperitive / Garnituri, 20 Noi 2021 | 5236 vizualizari

 

Cu branzerturile ramase prin frigider am vrut sa fac o placinta, dar fara prea mult aluat, asa ca am facut o placinta turnata, delicioasa la care branzeturile au fost legate cu ou, putin gris si faina de ovaz.

 

INGREDIENTE

  • 375 gr iaurt
  • 100 ml ulei din samburi de struguri
  • 2 oua
  • 275 gr branza moale de vaca
  • 200 gr branza telemea de capra
  • 75 gr parmezan
  • 2 linguri gris
  • 100 gr faina de ovaz
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv placinta turnata, cu branzeturi:

Intr-un vas sfaramam branza moale, branza telemea si radem parmezanul sau il punem bucatele mai mari. Adaugam ouale, iaurtul, uleiul si omogenizam. Adaugam grisul si faina de ovaz, omogenizam si turnam compozitia intr-o tava in care am pus hartie de copt.

Dam tava la cuptorul preincalzit la 180 de grade C, pana se rumeneste frumos. Lasam sa se racoreasca si portionam.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv placinta turnata, cu branzeturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

- Andreea - 1

22.11.2021, 17:35

Yummy

Panacris 1

22.11.2021, 22:03

Bună rețeta asta, din seria nimic nu se aruncă totul se transformă!

Lau 1

05.12.2021, 21:51

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Placinte ardelenesti, umplute cu cartofi copti si aroma de ceapa