Aperitiv quiche a la Motan

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 13 Ian 2021 | 2876 vizualizari

 

Am vazut ca se face cu cele mai variate umpluturi. Vreau sa va arat si varianta mea, cea mai buna dupa mine.
"Retete festive de iarna"

 

INGREDIENTE

  • 270g aluat foietaj proaspat
  • 500g costira afumata
  • 500g cascaval
  • 5 oua
  • 400g smantana
  • piper
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv quiche a la Motan:

Costita se taie cubulete si se caleste pana se rumeneste putin.

Se pune la scurs intr-o sita.

Cascavalul se taie cuburi jumatate si restul se rade pe razatoarea mare.

Intr-un castron se mixeaza ouale cu smantana.

Se presara piper si sare daca este nevoie.

Se adauga cascavalul si castita si se amesteca bine.

Foaia de aluat se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt ridicand si marginile.

Se toarna si amestecul in tava si se niveleaza.

Daca ramane aluat se poate decora pe deasupra.

Se introduce in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 35-40 de minute.

Cand este rumenita este gata.

Se scoate din tava si se lasa la racit.

Se portioneaza si se serveste.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv quiche a la Motan" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Soricei deliciosi