Aperitiv rulada cu spanac

de Rahela Velicu in Aperitive / Garnituri, 3 Iun 2021 | 3439 vizualizari

 

Una dintre cele mai gustoase rulade aperitiv.

 

INGREDIENTE

  • 50 gr spanac
  • 4 oua
  • 4 linguri de ulei
  • 4 linguri de lapte
  • 170 gr faina
  • 1 plic praf de copt
  • sare
  • 1 cutie crema de branza/ 200 de gr
  • 200 gr salam/sunca
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv rulada cu spanac:

Mixam 2-3 minute ouale cu un praf de sare. Adaugam uleiul si laptele si mai mixam 1 minut.

Adaugam faina si praful se copt si amestecam cu o spatula.

Spanacul  il spalam si il curatam de nervura centrala. Il uscam de surplusul de apa cu servetele si il tocam grossier. Adaugam spanacul peste compozitia de oua si amestecam.

Tapetam o tava cu hartie de copt si intindem compozitia cu ajutorul spatulei. Dam compozitia la cuptorul preincalzit la 200 de grade timp de 20-25 de minute sau pana cand incepe sa se aureasca usor pe margini.

Dupa ce scoatem rulada din cuptor o lasam la racit. Intindem crema de branza pe toata superafata ei si apoi adaugam salamul. Rulam cu ajutorul hartiei. Se lasa la frigider 20 de minute ( sau se taie imediat asa cum am facut eu).  La mine s-a crapat putin rulada, insa despre gust nu va pot explica cat este de gustoasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rulada cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Rulada tricolora