Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Rulada mea preferata este aceasta, cu blat cu spanac si crema de branza. Somonul afumat insa i-a dat un gust deosebit.
Pregatim rulada.
Dezghetam spanacul si il scurgem bine. Daca vrem o consistenta uniforma, putem sa il mixam.
Separam ouale. Mixam albusurile cu sare si cand acestea se tin bine adaugam galbenusurile, spanacul si faina. Omogenizam cu o spatula si turnam compozitia in tava de aragaz pe hartie de copt.
Cand rulada s-a rumenit usor, o scoatem si o rulam cu ajutorul unei alte hartii de copt sau a unui prosop, apoi o lasam la racit. Dupa ce s-a racit o derulam, o ungem cu crema de branza, presaram putin piper macinat, asezam somonul afumat rupt in bucatele mici din loc in loc si o rulam din nou strans. Dam rulada la rece pana in momentul servirii.
1
puteti folosi spanac proaspat pe care il opariti , il raciti si il scurgeti bine
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult