Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Delicii de Paste. E prima data cand fac rulada de cascaval si va spun sincer ca eram convinsa ca nu o sa iasa, drept pt. care nu am facut nici poze in timpul prepararii :( Data viitoare cand o s-o fac, voi reveni cu poze mai de calitate, sper. :)
Intr-o cratita mai mare, punem apa la fiert. In momentul in care incepe sa clocoteasca, punem cascavalul cu tot cu ambalaj si il lasam vreo 10-15 min sa se topeasca.
Pe blatul de lucru, asezam folie de plastic. Dupa ce s-a topit cascavalul, il scoatem din ambalaj si il intindem cu sucitorul pe folia de plastic. Ungem cu crema de branza pe care am amestecat-o cu putina verdeata si ardei gras rosu maruntit. Deasupra, asezam feliile de sunca si rulam cat putem de strans. Dam la rece cateva ore. Feliem si gata rulada. :)
1
Daca nu reusiti sa topiti cascavalul de tot, puteti incerca la microunde sau chiar sa il bagati in apa clocotita fara ambalaj.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult