Aperitiv rulada din pasta de mici cu branza

de trifadalia in Aperitive / Garnituri, 9 Mar 2021 | 2501 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr pasta de mici
  • 250 gr telemea de vaca
  • 50 gr unt
  • 2 oua
  • 20 ml ulei
  • 2 gr piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv rulada din pasta de mici cu branza:

Se rade branza telemea intr-un vas, se amesteca cu untul, galbenusurile de ou, piper si putina sare daca este cazul si branza nu este foarte sarata. Se amesteca foarte bine sa se omogenizele toate ingredientele. 

Pasta de mici de mai framanta putin pentru a se lega mai bine apoi se intinde un strat subtire de 1 cm grosime, pe o folie unsa cu ulei.

Peste stratul de pasta de mici se intinde compozitia de branza, se ruleaza apoi se aseaza intr-o tava unsa cu ulei, fara folie. 

Ruloul de carne se unge cu putin ulei, si se coace cca 30 de minute in cuptrul incins la 150 grade celsius. 

TIPS-URI

1

se poate adauga ( cui ii place) si 1/2 legatura de patrunjel verde

2

daca branza este foarte sarata ea se poate combina cu branza de vaci iar pentru a fi siguri ca preparatul este bine facut ruloul nu trebuie sa aibe mai mult de 6-7 cm in diametru.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rulada din pasta de mici cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Gherca Daniela 1

12.03.2021, 19:30

trifadalia 1

12.03.2021, 21:44

Panacris sa stii ca e si gustos.Nici eu nu credeam pana am degustat si de atunci se mai cere la meniu .

oanapl 1

13.03.2021, 14:08

Interesantă combinație!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv carnati in foietaj surpriza