Aperitiv rulada Primavara

de amalia01 in Aperitive / Garnituri, 19 Apr 2018 | 4109 vizualizari

 


Cateva zile de concediu, Pastele, fetita in vacanta...iata doar 3 motive pentru a sta mai mult in bucatarie si a ma juca cu arome, texturi si culori.
 

 

INGREDIENTE

  • a. aluat
    • 1 leg patrunjel verde
    • 4 oua
    • un praf de sare
    • 100 g smantana
    • 1 vf de cutit piper mix macinat
    • 3 lg faina de orez
    • 2 lg amidon Dr. Oetker
    • 1/2 plic praf de copt cu sofran Dr. Oetker
    b. umplutura:
    • 2 cutii crema de branza Grace ( Delaco)
    • 1 vf de cutit piper alb macinat Kamis
    • un praf de sare
    • ardei verde
    • ardei rosu
    • ardei galben
    • masline negre fara samburi
    • sunca feliata
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv rulada Primavara:

Pornesti cuptorul. Tapetezi tava de copt cu hartie pentru copt. Daca vrei, poti sa o ungi cu putina margarina sau ulei.

Ouale le speli cu apa calda si detergent de vase, apoi le bati cu mixerul, impreuna cu un praf de sare, pana cand devin spumoase. In smantana dizolvi praful de copt si adaugi piperul. Acest amestec il torni peste ouale batute si omogenizezi. Amesteci faina cu amidonul si o adaugi treptat in compozitie. Torni aluatul astfel obtinut in tava, presari uniform frunzele de patrunjel verde spalate si dai la cuptor pentru 30 de minute. In functie de cuptor, pentru siguranta, verifici cu o scobitoare.

Cand aluatul este copt, rastorni foaia pe un prosop ud si bine stors si rulezi. Lasi sa se raceasca.

Intre timp pregatesti restul ingredientelor: speli ardeii si ii tai cuburi mici; procedezi la fel si cu maslinele; condimentezi crema de branza cu piperul alb si sare. Cand blatul s-a racit, il derulezi usor si il asezi pe o folie alimentara. Intinzi crema de branza in strat uniform, apoi presari ardeii si maslinele si asezi feliile de sunca. Rulezi la loc, strangand usor cu ajutorul foliei si dai la frigider pentru cca 1 ora. Servesti rulada taiata felii.

 Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rulada Primavara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pasta de branza