Aperitiv rulouri cu sunca, cascaval si chives

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 23 Mar 2020 | 2741 vizualizari

 

Un aperitiv, pe gustul tuturor! 😉

 

INGREDIENTE

  • Aluat de foietaj 1 foaie dreptunghiulară cca. 400 g,
  • Sos BBQ cca. 100 ml,
  • Cubulețe de șuncă cca. 200 g,
  • Cașcaval ras cca. 100 g,
  • Oregano uscat cca.1 lingură,
  • Pudră de usturoi cca. 1 lingură,
  • Ceapă chives cca. 50 g,
  • Ou 1 gălbenuș,
  • Cașcaval ras cca. 100 g.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv rulouri cu sunca, cascaval si chives:

Foaia de foietaj dezghețată se întinde pe masa de lucru. Se unge cu sos BBQ, apoi se cubulețele de șuncă, se presară cașcavalul ras, oregano, pudra de usturoi și ceapa chives toccata mărunt.

Foaia umplută, se rulează strâns, apoi se taie în bucăți de 2-3 cm grosime și se așează în tava tapetată cu foaie de pergament.

Gălbenușul se amestecă energic, apoi se ung, rulorile, apaltizate ușor, se presară cașcaval ras și se dau la copt, în cuptorul preîncins, la 200 grade, cca. 20 minute.

Se savurează calde sau reci. Sunt delicioase!

Spor și poftă bună!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rulouri cu sunca, cascaval si chives" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pasta de oua condimentata