Aperitiv saratele rapide

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 8 Apr 2017 | 6226 vizualizari

 


Imi plac saratelele si fac foarte des -vezi retele mele aici.Va propun de data aceasta, o reteta foarte usoara cu branza frantuzeasca Comté.
Ideala de facut impreuna cu copiii si puteti inlocui branza Comté cu branza dorita.
 
 

 

INGREDIENTE

  • 400 g faina
  • 100 g unt moale
  • 140 g de branza compté data pe razatoarea cea mare
  • 4 linguri de lapte
  • 1 lingurita de sare
  • 1 galbenus de ou
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv saratele rapide:

Incalziti cuptorul la 210° C. Intr-un castron sau in bolul robotului amestecati toate ingredientele.

Trebuie sa obtineti un aluat omogen neted. Lasati sa se odihneasca 1 ora.

Pe un blat infainat, intindeti aluatul cu un rulou de patiserie (grosime de 3 mm).

Decupati saratelele, ungeti cu galbenusul batut si presarati deasupra seminte de mac sau chimen, sare mare sau branza rasa.

Puneti-le pe o tava acoperita de hartie de copt. Dati la cuptor, timp de 15 minute.

Lasati-le sa se raceasca complet pe un gril. Serviti ca aperitiv. Le puteti conserva intr-o cutie metalica.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv saratele rapide" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Sufleu de conopida si pui