Aperitiv tarta cu branza, carnati si ciuperci

de mirela0911 in Aperitive / Garnituri, 12 Mai 2019 | 3554 vizualizari

COMENTARII (21)

Merisor 1

12.05.2019, 18:47

Ce apetisant arată!

madi_marin 1

12.05.2019, 18:53

Pe gustul meu!

MotanLaOale 1

12.05.2019, 18:59

buna buna

Aurelia 07_07 1

12.05.2019, 19:36

Constelatialeu 1

12.05.2019, 19:50

Ce carnati invizibili....

Mutulica 1

12.05.2019, 20:08

La mine e buna si pentru pachet.

Adi 1

12.05.2019, 20:08

Foarte buna!

RODIMUR 1

12.05.2019, 20:23

O tartă pe gustul meu...!

vasimur 1

12.05.2019, 20:39

Valclaudia 1

12.05.2019, 20:40

Buna

Ina 1

12.05.2019, 20:57

Ce buna o fi!

mirela0911 1

12.05.2019, 21:12

Va multumesc pentru aprecieri!

mirela0911 1

12.05.2019, 21:12

Costel, langa un iaurt e excelenta!

mirela0911 1

12.05.2019, 21:13

Cleme, asa mai pt mofturosi!

Rocsi 1

12.05.2019, 21:38

Este o tarta buna de servit in orice moment al zilei! In plus, poti pune ingrediente in functie de ce ai prin frigider!

Rahela Velicu 1

12.05.2019, 22:18

mihaelar63 1

12.05.2019, 22:39

Asta da . Prezent !!!!

Ksenya 1

13.05.2019, 07:45

Place!

dantes 1

13.05.2019, 08:56

Buna!

simona72 1

14.05.2019, 09:48

Super!

Anett 1

09.12.2021, 00:59

Ce imi place!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Budinca rapida cu pui si legume