Ardei capia in aluat de bere

de alba_zori in Aperitive / Garnituri, 6 Dec 2012 | 3360 vizualizari

 

Este a doua oara cand le fac,imi plac mult,cred ca se mananca putine ca sa digerim mai bine coaja de la ardei,o varianta ar fi sa fierb putin feliile de ardei si sa le scot coaja,voi incerca si asa,oricum sunt foarte bune,dulci sarate,ca si niste chipsuri crocante,cu un aluat ca si de clatite bun.Oricum se poate face si cu altceva,ceapa,salvie,dovlecei,vinete,tot ceea ce e felii.

 

INGREDIENTE

  • ardei capia
  • 300 gr faina de grau
  • 1 ou
  • 500 ml bere
  • sare,piper
  • putina zeama de lamaie
  • ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei capia in aluat de bere:

 Am pregatit aluatul ca la clatite, am lasat la odihnit pana am spalat ardeii,taiat felii in lung,i-am amestecat in aluat. Am incins uleiul si i-am prajit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei capia in aluat de bere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

alba_zori 1

31.12.2012, 00:54

multumesc draguta mea vecina,si iti trimit asa prin zbor o portie si o imbratisare

Valclaudia 1

25.08.2013, 20:02

i-am facut si eu azi! Tare buni, merci de pont, vecinico!

alba_zori 1

27.08.2013, 17:35

cu placere mare mare,te pup si ma bucur mult de tot

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ardei pane