Ardei cu varză

de diaconta in Muraturi, 30 Sep 2011 | 9134 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ardei galben
  • Varza alba
  • Varza roşie
  • Morcovi
  • Hrean
  • Frunze de telina
  • Foi de dafin
  • Cimbru si marar uscat
  • Sare grunjoasa pentru muraturi
  • boabe de mustar,zahar
  • Otet
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei cu varză:

Ardeii se  spala,scoatem cotoarele si punem putina sare în interior.

Varza o dam pe razatoarea cu ochiuri mari.Curatam morcovii si îi taiem rondele.Hreanul curatat îl taiem betisoare.

Pe varza punem putina sare,o lingurita de zahar si otet.Gustam sa fie placuta la gust,poate o idee mai sarata decat daca am consuma-o asa.Umplem ardeii cu varza.

Intr-un borcan asezam cateva crengute de marar si cimbru uscat.Apoi asezam ardeii si intercalam feliute de morcovi,hrean,frunze de telina.Punem si boabe de mustar si foi de dafin.

Amestecam apa cu otet si sare în proportia dorita.Noua nu ne plac foarte acri.Am pus cam 1 litru de apa,100 ml otet si o lingura de sare.Fierbem amestecul si lasam sa se raceasca.Apoi turnam în borcan peste ardei.Inchidem borcanul si ne delectam cu ei abia …la iarna.

Să aveţi o iarnă cu cămările pline !!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei cu varză" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (44)

diaconta 1

04.10.2011, 14:28

Kamy,avantajul este ca daca sunt conservate corespunzator se pot pastra multa vreme putem sa punem un an da ....doi ba

Mitinita 1

09.10.2011, 22:27

incerc si eu dupa metoda ta sa vezi ce-am facut in camara anul asta,am incercat o gramada de retete,cred ca va scriu numele pe borcane

diaconta 1

10.10.2011, 08:43

Miti nu garantez rezultatul,e prima oara cand pun eu singura chiar daca m-am sfatuit cu mama.Am tendinta sa pun foarte putina sare la mancare si implicit la muraturi nu-i sigur ca pacalesc si muraturile

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Castraveti in otet pentru iarna