Ardei iute murat

de Rahela Velicu in Muraturi, 23 Sep 2018 | 3303 vizualizari

 

Este bun la iarna, dar este greu cu tocatul ardeiului :)

 

INGREDIENTE

  • 300 g ardei iute
  • 1 ceapa mare
  • 200 ml otet
  • 1 lingura sare
  • 1 lingura zahar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei iute murat:

Mai intai tocam ardeiul marunt. Ceapa o tocam julienne si o amestecam cu ardeiul.

Otetul il amestecam cu 1 lingura de sare si cu una de zahar. 

Punem ardeiul amestecat cu ceapa in 2 borcane si turnam peste el otetul. Daca mai este nevoie, mai completam cu otet. Strangem bine capacele si dam in camara.

TIPS-URI

1

Neaparat atunci cand tocati ardeiul trebuie sa folositi manusi, altfel ustura ustura foarte tare si irita pielea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei iute murat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Masline verzi conservate in saramura si ulei de masline- specific tarilor arabe