Ardei iuti in otet

de Rocsi in Conserve, 9 Sep 2010 | 7417 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un castron plin cu ardei iuti rosii si verzi
  • 4 foi de dafin
  • 7-8 boabe de piper
  • 4 linguri de ulei
  • apa
  • otet
  • o lingurita sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei iuti in otet:

ardeii iuti se spala bine si se aseaza ori intr-un borcan ori intr-o sticla mai larga la gura(sticla nu de plastic ci din sticla)

intr-o tigaita se pun frunzele de dafin rupte,sarea,boabele de piper,uleiul, apa si otet si se pun pe foc la fiert.

lasam sa dea cateva clocote.

apoi aceasta zeama fierbinte o turnam peste ardei.

acoperim sticla la gura cu un ciolofan sau cu capac ,daca are, si ii lasam in bucatarie pana a 2a zi cand ii transferam la rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei iuti in otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Rocsi 1

10.09.2010, 10:50

multumesc fetelor..ela pai pune mana si fa tu pentru al tau sot...nadina iti trimit si tie...asa e julie cu ciorbe si sarmalute sunt foarte buni ,mai ales cu o ciorba e fasole...mersi corina..va pup

Bucataras Medi 1

10.09.2010, 13:15

la mine a pus George...............hahaha............

Rocsi 1

10.09.2010, 20:59

ce norocoasa esti medi...as vrea si eu,dac o sa am sot in viata asta,sa ma ajute nu sa faca el tot,ci s afacem impreuna...ce imi plac lucrurile facute in 2...

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Masline verzi conservate in saramura si ulei de masline- specific tarilor arabe