Ardei iuti in otet

de lira in Conserve, 20 Sep 2010 | 9743 vizualizari

 

Ardei iuti ii pun in varianta asta de ani de zile. Este o reteta foarte simpla, care o poate pune pana si un copil de 5 ani, atata doar ca risca sa isi dea cu mana pe la ochi. :P

 

INGREDIENTE

  • ardei iuti
  • sare
  • zahar
  • otet de 9 grade
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei iuti in otet:

Coditele la ardei se taie, dupa care acestia se pun in borcane spalate. Este de preferabil sa indesati cat mai multi ardei ca sa nu puneti foarte mult otet.

In fiecare borcan se pune o lingurita de sare si una de zahar, dupa care se adauga otet pana acoperim ardeii.

Otetul nu trebuie diluat cu apa!!

Borcanele se infileteaza si se pun la pastrat.

Conservati in acest fel, ardeii tin si 2-3 ani.

In poza de mai jos sunt ardei din "promotia" de anul trecut.

Ca si recomandare, ar fi bine sa alegeti ardei verzi, nu rosii pentru ca cei rosii de cele mai multe ori, dupa ce se mureaza ramane doar pielita de ei. Ardeii mei au fost primiti de la tara si cum calul de dar nu se cauta la dinti .....

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei iuti in otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

lira 1

20.09.2010, 15:28

Lia gospodina harnicuta s-a lasat pe tanjeala si nu am mai avut timp sa postez, asa ca acum iau tot din urma

Corinuta 1

20.09.2010, 17:38

Excelent arata!

Laly 1

21.09.2010, 18:13

Ce buni trebuie sa fie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ardei iuti bulgaresti in otet