Ardei iuti in otet

de Bunica in Conserve, 7 Sep 2009 | 53280 vizualizari

 

Cand ciorbita este aburinda ,ce bine merge un ardei iute!.

 

INGREDIENTE

  • ardei iute
  • sare
  • otet
  •  piper boabe
  • foaie de dafin
  • hrean (radacina)
  • frunze de telina
  • boabe de mustar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei iuti in otet:

Se spala ardeiul, se curata de frunze si de partile vatamate si se taie rondele( mai mici ,mai mari dupa preferinta).

Se pun bucatile de ardei in borcan . In fiecare borcan se pun cate 2 bucatele de hrean , cateva boabe de piper si frunze de telina.si o bucatica de foaie de dafin.boabe de mustar.

Cat se taie ardeiul se poate fierbe solutia din: o parte otet,  doua parti apa si o lingura de sare la litru de lichid. Se pune fierbinte peste ardei , se capseaza borcanele si se pun in camara pentru iarna.

 

TIPS-URI

1

Se pot pune si ardeii intregi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei iuti in otet" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

Bunica 1

09.09.2009, 21:51

Am facut si eu anul trecut cu pastai de fasole, dar noua ne place mai mult asa. Fasolea le ia din iuteala..

Bunica 1

09.09.2009, 21:52

Oana, am pus frunze de telina deasupra ardeilor.

babi5 1

25.10.2014, 15:32

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Vegeta naturala