Ardei iuti, in otet

de Ina in Conserve, 22 Aug 2011 | 17675 vizualizari

 

E vremea lor, iar anul asta s-au facut din belsug in gradina mea....

 

INGREDIENTE

  • ardei iute ( am folosit mai multe soiuri )
  • otet
  • zahar
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei iuti, in otet:

Ardeiul se spala cu apa rece , apoi se aranjeaza in borcane, astfel incat sa ramana putin spatiu liber in borcan. La fiecare borcan adaugam cate o lingurita de zahar  si jumatate de lingurita de sare, apoi turnam otet  (rece) pana acoperim bine tot ardeiul. Punem capacele si pastram in beci / camara. In cateva zile ardeiul isi va schimba culoarea si va fi gata pentru servit. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei iuti, in otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Ina 1

29.08.2011, 14:13

Deja s-a facut alta sarja, trebuie sa mai bag iar cateva borcane

alinutzika 1

29.08.2011, 14:19

ia mai trimite si la altii......

Panacris 1

21.09.2015, 08:51

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Castraveti murati