Ardei iuti la otet

de Andreea Baraboi in Conserve, 25 Sep 2014 | 2818 vizualizari

 

Cum ardeii iuti la oteti sunt preferatii mei nu puteau sa lipseasca din camara !

 

INGREDIENTE

  • 1 kg 500 g ardei iuti
  • sare
  • piper boabe
  • otet
  • foi dafin
  • zahar dupa gust
  • 1 morcov
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei iuti la otet:

Am spalat ardeii sub jetul de apa   rece . am indepartat  codita  i-am taiat  rondele si i-am inghesuit in borcane.

Morcovul l-am curatat, spalat  taiat rondele si l-am adaugat   la un loc cu ardeii.

Intr-un vas adaugam otetul, foile de dafin , piperul, zaharul si sarea care au tras un clocot si s-au racorit un pic si apoi ii rasturnam peste ardeii iuti din borcane. Acoprim   gura borcanului cu  folie alimentara , inchidem capacele si lasam in patura sa se racoreasca pana a  doua zi,

Odata  reci se  pastreaza la loc racoros si intunecat .

 

TIPS-URI

1

La fierberea otetului toate ingredientele se potrivesc dupa gust .

2

Mi=au iesit 3 borcane .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei iuti la otet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dulceata din flori de salcam