Ardei kapia copti umpluti cu branza

de Rocsi in Mancaruri de legume, 13 Sep 2018 | 4304 vizualizari

 

Retetele simple sunt delicioase, m-am convins de asta a nu stiu cata oara! Acesti ardei umpluti cu branza sunt asa faini de pregatit atat pentru familie, dar si pentru musafiri, pentru ca au un gust aparte! Cu putine ingrediente si putin timp petrecut in bucatarie, iata ce preparat bun obtineti!

 

INGREDIENTE

  • 4 ardei kapia
  • 200-250 gr urda
  • 2 linguri parmezan ras
  • 1 rosie de gradina
  • sare
  • piper
  • 2 crengute patrunjel verde
  • ierburi de Provence
  • 1-2 linguri ulei de masline
  • 1 varf de cutit praf de usturoi (optional)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei kapia copti umpluti cu branza:

Coaceti ardeii kapia pe toate partile.

Fierbinti ii puneti intr-un bol, presarati sare peste ei si ii acoperiti pentru 15-20 de minute.

Dupa acest timp, ii decojiti si ii trageti usor cotorul, semintele, daca se poate fara sa ii rupeti.

Intr-un vas puneti urda faramitata cu mana, parmezanul, sare si piper. Amestecati bine.

Rosia spalata o taiati cuburi, indepartand cotorul. Patrunjelul verde il tocati marunt. Incorporati peste branza rosia si patrunjelul.

Cu aceasta compozitie umpleti usor ardeii kapia. Ii asezati intr-un vas de ceramica (sau doua vase mai mici). Ii stropiti cu ulei de masline, presarati ierburi de Provence si putin praf de usturoi (asta doar daca va place). Puneti si cate o crenguta de patrunjel verde deasupra.

Ii introduceti in cuptorul incins, la 190 de grade C, pentru 15-20 de minute. Cand sunt gata, ii scoateti din cuptor, ii lasati putin sa se racoreaca, apoi ii puteti servi.

Sa aveti pofta!

Sursa de inspiratie

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei kapia copti umpluti cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Rocsi 1

17.09.2018, 20:15

Multumesc tuturor!

laura_n 1

20.09.2018, 14:49

Deliciosi! Atat de simplu si bun, bravo, Rocs!

Rocsi 1

20.09.2018, 21:04

Laurici, multumesc mult!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Orez cu legume la tigaia wok