Ardei Kapia la Borcan

de rodicamaria in Conserve, 2 Iul 2011 | 4657 vizualizari

 

Este o reteta a mamei mele,dar eu sunt cea mai mare consumatoare.Am sa va dau reteta si apoi retete care le-am facut saptamana aceasta cu ardei.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ardei Kapia
  • 1-2 aspirine
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei Kapia la Borcan:

Ardeii se spala ,se taie felii si se toaca cu masina de carne.Se pun intr-o cratita si se dau un clocot.

Se piseaza aspirinele ,se adauga la compozitie si se amesteca bine pentru dizolvare.Se repartizeaza compozitia in borcane si se da la cuptor pt.sterilizare(in tava cuptorului de aragaz se pun cateva foi de ziar,se pun borcanele cu compozitia si apoi se da drumul la foc mic,pana se incalzeste bine cuptorul,apoi se stinge focul si se lasa borcanele acolo pana se racesc complet).

TIPS-URI

1

Dupa ce s-a desfacut ,borcanul se pastreaza la frigider.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei Kapia la Borcan" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

rodicamaria 1

02.07.2011, 14:13

FB dar nu numai la mancaruri cu sos.Putin mai tarziu sau maine,o sa va arat cam am facut salata de fasole verde si salata de oua !

RuxyRux 1

02.07.2011, 14:22

Asa este putem folosi dupa imaginatia noastra fara probleme ardeiasii kapia

marcela1979 1

02.07.2011, 17:32

excelent la favorite

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pasta de ardei kapia