Ardei umpluti

de lacrimioara in Mancaruri cu carne, 27 Dec 2010 | 4768 vizualizari

 

eu aici in barcelona nu gasesc ardei ca in romania si cum am pofta sa mananc ardei umpluti folosesc alt soi de ardei nu sant la fel de buni ca cei din romania dar imi astampar pofta si asa.

 

INGREDIENTE

  • 800 grame carne jumatate porc si jumatate vita,
  • o ceapa mare sau 2 mici,
  • pasta de rosii cam 400 grame,
  • o ceasca mai mare de orez,
  • sare,
  • piper,
  • cimbru,
  • ardei eu am folosit 8 depinde de ardei,
  • 3 linguri de faina.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti:

Taiem ceapa marunt si o punem la prajit in putin ulei si o lasam pana se imoaie, punem si o lingurita de boia.

Curatam ardei de seminte si codite. Amestecam carnea cu ceapa prajita ,piper,sare dupa gust, orezul care l-am spalat, cimbru. Amestecam bine dupa care umplem ardeii. Dupa ce am terminat ii punem in oala unul langa altul.

Amestecam jumatate din pasta de rosii cu apa si sare cat sa acopere ardeii si ii punem la fiert la inceput la foc mare pana incepe sa fiarba, dupa care la foc mic timp de 30 minute aproximativ. Dupa ce au fiert amestecam restul de pasta de rosii cu faina si cam 2 linguri apa si putina sare si turnam peste ardei,mai lasam cam 5 minute la fiert si apoi gata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

RuxyRux 1

28.12.2010, 10:05

Lacra....buni de tot!!! La Multi Ani!!!

lia maria 1

28.12.2010, 10:37

waw ! da ce bine arata si ce pofta mi-ai facut

nadina73 1

30.12.2010, 10:27

am ajuns si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sarmale cu oua