Aripi de curcan aromate

de mihaelar63 in Curcan, 31 Ian 2015 | 4503 vizualizari

 

Preparate la cuptor aripile de curcan sunt foarte gustoase .Eu am avut de la curcanii crescuti la tara de catre soacra mea .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg aripi de curcan
  • praz verde

Pt sos :

  • 2 cepe rosii
  • 4 linguri ulei masline
  • 1 lingura mustar
  • 1 lingurita miere de albine
  • 1 lingurita amidon de porumb
  • 1/2 lingurita ghimbir pudra
  • 1/2 lingurita pasta iute de ardei rosiii
  • 1/2 lingurita rozmarin uscat pudra
  • 100 ml vin alb
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripi de curcan aromate:

  1. Toate ingredientele pentru sos se blenduiesc cu ajutorul blenderului vertical de mana .
  2. Aripile de curcan se curata , se spala si se pun intr-o tava .
  3. Deasupra se aripilor se toarna sosul . Tava se impacheteaza in folie de aluminiu .
  4. Tava se da la cuptor timp de o ora la  230 grade .
  5. Dupa aceasta se indeparteaza folia si se mai lasa maximum 10 minute sa se rumeneasca aripile .
  6. Seviti aripile aromate decorate cu  rondele de ceapa rosie ,praz verde sau verdeata .
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripi de curcan aromate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de potroace (curcan)