Aripi de pui la gratar

de COSTEO in Pui, 23 Iul 2013 | 3248 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg aripi

pentru marinat

  • 1 l vin alb
  • condimente granulate
  • cimbru
  • usturoi
  • rozmarin
  • suc rosii
  • sare
  • piper negru si rosu
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripi de pui la gratar:

Aripile se curata,se spala,si se cresteaza foarte bine,ca sa se faca bine pe gratar.Se pun la bait timp de 8-10 ore la frigider.

Prepararea baitul:

Intr-un vas, punem sare,piper,cimbru,condimente granulate,rozmarin,usturoi pisat si 20 ml suc rosii,1 litru de vin alb si amestecam foarte bine,apoi punem aripile in bait,una cate una,acoperin vasul si dam totul la frigider,in intervalul de timp mentionat,se intorc in bait pentru ca ele sa fie marinate bine.Dupa au stat la marinat 8-10 ore se pun pe gratar ,pe ambele parti,din cand in cand le mai stropim cu bere.Dupa ce se fac la gratar se pun intru-n vas acoperit pentru a se mentine calde pana se servesc.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripi de pui la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aripi de pui în sos de roşii cu ardei copţi