Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult
O reteta delicioasa pentru masa de pranz.Sper sa va placa si voua.
Am calit ceapa si usturoiul tocate dupa care am adaugat 1 jumatate de lingurita boia de ardei dulce si aripioarele sa se caleasca si ele putin, care in prealabil au stat cu mirodeniile pentru 1 ora, am adaugat 2 linguri sos de legume, 1 lingura de pasta de tomate, 2 foi de dafin, 2 cani de apa si am dat la foc mediu pana s-au facut si s-a format sosul.In ultimele 5 minute am adaugat sarea si piperul.Dupa ce au fost gata am adaugat patrunjel verde deasupra.
Pentru orez:
Am pus patru cani de apa la fiert cu un putina de sare si am adaugat cele 2 cani de orez, l-am lasat sa fiarba pe trei sferturi si am adaugat marar proaspat tocat si o foaie de dafin, doar atat pentru ca sosul are deja mirodenii si condimente.
Noi am servit cu castraveciori murati si gogonele.
Pofta buna!
Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult