Aripioare de pui la cuptor

de Catalina L in Mancaruri cu carne, 4 Dec 2020 | 2921 vizualizari

 

Ce-mi plac aripioarele de pui.

Bine gatite sunt delicioase si ne lingem pe degete.
https://www.blogulluicatalina.com/2020/11/aripioare-de-pui-la-cuptor.html

 

INGREDIENTE

  • 8 aripioare bio- 1 kg
  • 2 linguri sos soia
  • 2 linguri ulei
  • sare piper, boia de ardei
  • ierburi de Provence
  • 1 catel de usturoi
  • 1/2 ardel rosu
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare de pui la cuptor:

Puneti aripioarele spalate si curatate intr-un vas pentru cuptor. Puneti sare, piper si varsati peste ele  uleiul si sosul soia. Amestecati, presarati ierburi aromate si boia de ardei. Puneti deasupra lor usturoiul taiat fin si lamele subtiri de ardei rosu. Incalziti cuptorul la 180°C. Acoperiti vasul cu hartie de copt sau aluminiu si dati-l la cuptor timp de 30 de minute.
Scoateti din cuptor , intoarceti aripioarele si dati din nou la cuptor fara sa acoperiti de data aceasta timp de 40 de minute la 200°C.
Intoarceti-le inca o data dupa 20 de minute pentru a se colora frumos . Serviti-le calde cu muraturi sau  cu cartofi, paste sau orez . Eu am servit cu conopida murata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu mozzarella, la cuptor