Aripioare de pui la cuptor cu salata de ardei copti

de Rahela Velicu in Pui, 20 Apr 2016 | 2571 vizualizari

 

In pana de idei, cu cateva ingrediente prin casa, am reusit sa fac o mancarica foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 7 aripioare de pui
  • 3-4 cartofi
  • 1 iaurt mic
  • sare
  • piper
  • oregano
  • 7-8 ardei capia
  • otet
  • ulei de masline
  • zahar
Portii: 3
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare de pui la cuptor cu salata de ardei copti:

Curatam cartofii, ii taiem cubulete si ii punem in tava. Deasupra lor punem si aripioarele, le ungem bine cu iaurt, presaram sare piper si oregano.

Punem si o cana de apa in tava si dam la cuptor pentru 50 de minute.

Dupa primele 30 de minute, intoarcem aripioarele si pe partea cealalta.

Punem si ardeii capia la copt. Cand sunt gata se pun intr-un vas cu apa rece si se ia pielita.

Taiem ardeii in fasii si ii punem intr-un bol. Separat, intr-un pahar facem dressing-ul. Punem 2 linguri de ulei de masline, 1- lingiri de otet, dupa gust, sare si zahar si amestecam sa le dizolvam bine.

Adaugam dressing-ul peste ardei si amestecam. Servim aripioarele cu cartofi si ardei copti. Presaram oregano.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Puteti adauga si alte verdeturi in afara de oreagano.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui la cuptor cu salata de ardei copti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Rocsi 1

21.04.2016, 21:21

CameliaR 1

12.05.2016, 12:02

Ce aripioare delicioase!

Rahela Velicu 1

12.05.2016, 14:48

Merci!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Copanele cu legume la cuptor