Aripioare la cuptor

de Constelatialeu in Pui, 2 Ian 2016 | 4067 vizualizari

 

A zbura zburare.....:))

 

INGREDIENTE

  • 750 g aripioare
  • 3 cartofi mai mari
  • 2 morcovi
  • 1 capatana de usturoi
  • sare
  • piper
  • 30 ml ulei
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare la cuptor:

Spalam si curatam aripioarele de eventualele impuritati. Cartofii si morcovii, curatati si taiati, cubulete si rondele, ii amestecam cu sare si piper. Intr-o tava rotunda de ceramica sezam aripioarele presaram sare si piper, punem si cartofii, morcovii si cateii de usturoi, apoi stropim cu ulei, acoperim cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit, la foc mediu, cca 1 si 1/2 ore.Inainte cu vreo 15 min scoatem hartia de copt si lasam sa se rumeneasca putin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aripioare pane la cuptor