Aspic din legume

de meosiris in Aperitive / Garnituri, 1 Aug 2009 | 5473 vizualizari

Aspic din legume

 

INGREDIENTE

  • 100g morcovi
  • 100g mazare
  • 100g porumb
  • 100g ciuperci
  • 50g ardei gras
  • 2 pliculete gelatina
  • sare,piper.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aspic din legume:

-Morcovii cubulete se pun la fiert.
-Mazarea se fierbe separat.
-Ciupercile se taie felii subtiri,iar cand morcovii si mazarea au fiert, se pun impreuna cu porumbul si ardeiul, dupa care se mai fierbe totul 2 minute.
-Gelatina se dizolva in putina apa, se pune sare si piper, apoi se amesteca cu legumele scurse si se completeaza cu zeama, pana cand sunt acoperite.
-ompozitia se toarna in forme diferite si se baga la frigider 2-3 ore.
-Se scoate din forme, se feliaza si se serveste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aspic din legume" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Macaroane uriase umplute