Avocado umplut cu ton

de nico15 in Ton, 7 Aug 2017 | 4177 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 fructe de avocado
  • 150 g de ton in ulei
  • ½ de ceasca de ardei gras rosu tocat fin
  • ½ de lingurita de ardei iute jalapeno
  • ½ de legatura de coriandru tocat fin
  • Sare
  • Piper
  • suc de la o lamaie
  • 100 g fasole rosie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Avocado umplut cu ton:

 

Se taie avocado in jumatate, se scoate samburele, dupa care, cu ajutorul unei linguri, scoatem si pulpa pe care o vom taia cubulete potrivite.

Taiem ardeii, scurgem de excesul de ulei tonul, tocam fin coriandrul si le combinam, adaugam fasolea prefiarta si amestecam lejer. 

 Asezonam si adaugam sucul de lamaie. Gustam.

Cu aceasta compozitie umplem avocado si servim.

 

Pofta Buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Avocado umplut cu ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

Reteta Simpla si Delicioasa de Mousse de Ciocolata din 2 Ingrediente

pe 16.05 la 23:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Spuma de ton