Bagheta cu rucola pt micul dejun

de simona72 in Sandvisuri, 1 Iul 2013 | 3213 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bagheta
  • 3 felii de cascaval
  • 3 felii de sunca
  • 1-2 rosii
  • 1 lingura unt
  • 1 lingura mascarpone
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita marar si patrunjel tocate marunt
  • 1 castronel cu salata rucola
  • zeama de la 1/2 portocala si 1/2 lamaie
  • 1 lingura ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bagheta cu rucola pt micul dejun:

Bagheta o impratim in trei s-au patru bucati, depinde cit este de mare. Taiem fiecare bucata pe verticala, dar nu de tot, scoatem miezul, il faramitam si-l punem intr-un castronel. Adaugam untul topit, 1 lingura mascarpone, sare, piper, marar si patrunjel si amestecam toate ingredientele.

Umplem baghetele cu aceasta umplutura, adaugam cite o felie de sunca, cascaval si citeva feliute de rosii. Punem fiecare bagheta in folie de aluminiu, le punem intr-un vas sau tava si le dam la cuptor pt 10 minute.

Intre timp facem salata: Spalam rucola si o punem in castronel, separat ii facem marinata din sucul de la 1/2 portocala si 1/2 lamaie, sare, 1 lingura ulei de masline. Amestecam pina se dizolva sarea si punem peste salata. Servim baghetele calde cu salata de rucola sau umplem baghetele cu salata dupa ce au fost scoase din cuptor.

Pofta buna mamici, tatici si copii!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bagheta cu rucola pt micul dejun" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sandwich cald cu jambon si branza topita