Baghete cu salam picant

de pity19 in Pizza, 18 Mar 2014 | 3317 vizualizari

 

:)

 

INGREDIENTE

  • Aluat :
  • 300 gr faina ,
  • drojdie ,
  • sare ,
  • apa calda ,
  • ulei de masline .
  • Umplutura :
  • Feliute mici de salam ,
  • ciuperci taiate ,
  • masline verzi tocate ,
  • cascaval si ketchup .
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Baghete cu salam picant:

Aluat : Adaugam faina intr-un castron cu sarea , drojdia dizolvata in apa , iar la sfarsit putin ulei . Amestecam bine , pana devine un aluat usor lipicios . Lasam la odihnit 30 de minute. Intre timp pregatim umplutura : Taiem fasii mici de salam , cascavalul il dam pe razatoare , ciupercile le taiem bucatele mici .                 

Pregatim masa de lucru , presaram putina faina , adaugam o biluta mica de aluat , intindem foaie subtire cu sucitorul , taiem aluatul fasii ( cat sa putem pune ceva pe ele :)) ) ; Luam doua fasii de aluat , ungem fiecare fasie cu ketchup pt. pizza , adaugam bucatele de salam , ciuperci , masline ( cate putin din toate ) ;

Punem cealalta fasie peste cea umpluta( unsa si ea cu ketchup ) , apoi rotim usor .

Adaugam cascaval ras peste  bagheta .

Dam la cuptor pentru aprox. 35-40 de minute!

Daca ti-a placut reteta noastra "Baghete cu salam picant" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pateuri a la Ela