Banana bread

de Xandrinne in Dulciuri, 22 Dec 2014 | 5085 vizualizari

 

Am facut-o si eu, daa, si mi-a placut :) Reteta am preluat-o de pe site-ul Cristinei Mazilu, dar fara optionale :P (asta dupa ce am lecturat cateva retete "banana bread"...).

 

INGREDIENTE

  • 120 g unt,
  • 200 g zahar,
  • 2 oua,
  • 250 g faina,
  • 1/2 lingurita sare,
  • 1 lingurita bicarbonat,
  • 3 banane coapte, pasate.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Banana bread:

Mixam untul cu zaharul pana se formeaza un amestec cremos; adaugam ouale si omogenizam.

Separat amestecam faina cu sarea si bicarbonatul. Adaugam ingredientele uscate in amestecul cu unt si omogenizam.

Incorporam bananele.

Turnam compozitia intr-o tava de chec, tapetata cu hartie de copt si coacem la 180 de grade, in cuptorul preincalzit, pana checul trece testul scobitorii (cca 1 ora).

TIPS-URI

1

Puteti adauga si nuci in compozitie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Banana bread" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Banana bread