Banane caramelizate

de Dulceatadetrandafiri in Dulciuri, 1 Iun 2011 | 5663 vizualizari

 

La multi ani copilului din tine :) ! Te servesc (virtual) cu o portie de banane caramelizate in loc de cadou :) .

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru doua portii:
  • 3 banane
  • o lingurita de unt
  • o lingurita esenta de rom
  • zeama de la o portocala
  • 3 linguri de frisca
  • o mana de stafide 
  •  o lingura de miere
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Banane caramelizate:

Bananele decojite le tai rondele si le pui intr-o tigaie sa se rumeneasca in unt. Adaugi esenta de rom,  o lingura de miere si sucul de portocala si mai lasi sa se inmoaie feliile de banane cateva secunde, miscand din cand in cand tigaia cat sa nu se lipeasca. Poti sa amesteci usor cu o o lingura de lemn, insa ai grija sa nu zdrobesti fructul. Asezi in farfurii alaturi de frisca peste care ai presarat stafide sau seminte de dovleac. Pofta buna

Nota: Reteta inspirata din GoodFood.

Daca ti-a placut reteta noastra "Banane caramelizate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

ieri la 14:48

Reteta Simpla si Delicioasa de Mousse de Ciocolata din 2 Ingrediente

pe 16.05 la 23:00

Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc

pe 16.05 la 13:49

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Banana in foietaj (pentru 2 portii)