Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
by Laura Adamache
Mou de ciocolata:
Zaharul il topim impreuna cu apa la foc mic. Siropul obtinut il turnam peste cele 2 galbenusuri, punem vasul la bain-marine si mixam pana obtinem o crema clara si spumoasa. Adaugam untul moale, la temperatura camerei si mixam. Adaugam ciocolata si amestecam pana compozitia se va transforma intr-o masa compacta. Compozitia obtinuta o intindem intr-o foaie de 1 cm grosime, dupa care dam la frigider pentru 1 ora. Din aceasta foaie vom taia diverse forme.
Bananele le taiem in doua pe lungime, le decojim, pastrand coaja intreaga si le taiem bucatele.
Intr-o tigaie topim untul impreuna cu zaharul si cand capata o culoare aurie adaugam bucatile de banana, pe care le prajim in jur de 1 minut, pe ambele parti, pana se rumenesc putin si se inmoaie.
Punem in cojile de banana si stropim cu sos de ciocolata.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult