Batoane cu goji

de _Alina_ in Dulciuri, 18 Iun 2012 | 3536 vizualizari

 

Ceva sanatos si energizant numai bun pentrugustarica. Unde mai pui ca e super simplu de facut...

 

INGREDIENTE

  • 2 cani tarate de ovaz
  • 1 cana iaurt 0% grasime
  • 1 cescuta zahar brun
  • 2 albusuri
  • 1 praf de sare
  • 1 1/2 lingura goji + cateva pentru decor
  • 2 lgt scortisoara macinata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Batoane cu goji:

1. Batem albusurile spuma cu praful de sare.

2. Intr-un bol amestecam toate ingredientele.

3. Punem compozitia intr-o tava 30x25 cm tapetata cu hartie de copt.

4. Intindeti compozitia intr-un strat uniform si faceti forme cu un cutit la suprafata.

5. Puneti cateva fructe goji deasupra fiecarui baton.

6. Dati la cuptorul preincalzit 30 min la 190°C.

7. Scoateti si lasati la racit 5-0 min, dupa care se pot taia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Batoane cu goji" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

COMENTARII (16)

iry-gabriela 1

19.06.2012, 05:39

spunem te rog ce sunt gojii ca nu stiu si nici nu am auzit

_Alina_ 1

19.06.2012, 08:36

Merci Rocsi!

_Alina_ 1

19.06.2012, 08:37

Iri, fructele goji apartin unui arbust tibetan si au proprietati antioxidante. Mai multe detalii gasesti aici http://www.fructegoji.com/

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Batoane energizante