Batoane dietetice cu gem si fulgi de cereale

de Pasiune pentru bucatarie in Dulciuri, 11 Mai 2011 | 9452 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 120 g margarina
  • 200 g zahar
  • 1 ou
  • 180 g faina
  • 90 g fulgi de ovaz
  • 90 g fulgi de orz
  • 5 g praf de copt
  • Vanilie
  • 350 g gem (eu am folosit de prune)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Batoane dietetice cu gem si fulgi de cereale:

Margarina se mixeaza cu zaharul 5 minute,apoi se adauga oul si se mixeaza pana la incorporare completa,apoi se adauga faina amestecata cu praful de copt. La sfarsit se incorporeaza fulgii de cereale si vanilia.

O tava se tapeteaza cu hartie de copt. Pe fundul tavii se intinde 2/3 din aluat(peste aluat se pune o punga si se intinde cu un pahar),apoi gemul si la sfarsit se presara restul de aluat!

Se coace 30-40 minute pana se rumeneste,la temperatura medie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Batoane dietetice cu gem si fulgi de cereale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura trei culori