Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
O reteta cu biban proaspat cumparat la piata duminica.
L-am parfumat cu lamai confiate puse la borcan in septembrie - reteta aici.
Incalziti cuptorul la 180°C.
Spalati pestele curatat bine si uscati-l cu un prosop din hartie.
Curatati si taiati ciupercile felii.
Intr-o tigaie rumeniti ciupercile intr-un pic de ulei.
Puneti sare, piper si lasati apa din ciuperci sa se evaporeze. Lasati deoparte.
Taiati bibanul la suprafata. Puneti sare, piper.
Puneti sosul de rosii intr-o tava de marimea bibanului. Alungiti-l daca trebuie cu un pic de apa.
Puneti bibanul peste sosul de rosii. Arozati-l cu un pic de ulei de masline.
Asezati felii de lamaie confiata peste el si cimbru uscat.
Puneti in jurul lui lamaie confiata si dati la cuptorul incalzit la 180° C timp de 35 de minute.
Serviti bibanul acompaniat de ciuperci, de sosul de rosii si de lamaile confiate.
Minunat !!!
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult