Biscuiti crocanti cu malai

de Anamaria Cook in Dulciuri, 21 Mar 2014 | 5430 vizualizari

 

Aceasta varianta de biscuiti este super delicioasa si rapida. Pana si mofturosul familiei a fost de acord.

 

INGREDIENTE

  • 240 g malai
  • 250 g unt
  • 200 g faina
  • un ou
  • 140 g zahar pudra
  • un pumn fulgi de ovaz
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti crocanti cu malai:

  Asezati toate ingredientele intr-un castron incapator si amestecati bine pana ce obtineti un aluat moale.

   Formati bile de marimea unei nuci si aplatizati apasand usor cu palma peste fulgii de ovaz. Asezati biscuitii intr-o tava tapetata cu hartie de copt si coaceti in cuptorul incins la 180C pentru 10-15 minute.

   Cand ii veti scoate din cuptor biscuitii vor fi putin moi dar se vor intarii si vor devenii foarte crocanti cand se vor racii.

   Eu am facut jumatate din aluat cu fulgi de ovaz si cealalta jumatate i-am ornat doar cu putin icing. Ii puteti lasa si simpli sunt la fel de deliciosi in ambele variante.

POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti crocanti cu malai" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

dantes 1

22.03.2014, 06:43

interesanta

Raluca57 1

27.10.2014, 19:30

I-am facut si ne-au placut f mult. O parte i-am tavalit prin fulgi de porumb: crocanti si buni! Am incercat si diverse arome: scortisoara, mac, esenta de migdale, cocos. Ne-au placut toti!!!!!!!

Raluca57 1

10.11.2014, 13:22

Azi i-am facut in varianata sarata. Adica fara zahar, cu telemea rasa si chimen/mac, tavaliti prin fulgi de porumb. DELICIOSI!!!!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Desert cheesecake cu afine