Biscuiti cu ciocolata si ghimbir

de stefy_a in Dulciuri, 15 Noi 2016 | 3827 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 100 g ciocolata cu lapte
  • 150 g zahar
  • 100 g unt
  • 1 ou (in cazul meu a fost ou dublu)
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1 lingurita cacao
  • 1 lingurita rasa de ghimbir
Portii: 50
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu ciocolata si ghimbir:

Se amesteca faina cu cacao, praful de copt si  ghimbirul.

Untul, la temperatura camerei, se freaca cu zaharul, apoi se adauga oul, si faina in ploaie. se amesteca usor cu o lingura, apoi cu mana

Ciocolata se taie bucatele mici si se adauga peste compozitie si se amesteca pana ce se incorporeaza ciocolata in compozitie.

Aluatul se pune intr-o folie si se da la frigider pentru aproximativ 1 ora.

Dupa aceasta perioada, aluatul se scoate din frigider, si din el se formeaza bilute cat o perisoara, care se aplatizeaza cu mana.

Se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt, si se dau la cuptorul preincalzit la 170 grade, pentru cca 10 minute, sau pana cand biscuitii au prins o culoare aramie, fara a se arde.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu ciocolata si ghimbir" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu mac si lamaie