Biscuiti cu dulceata(fursecuri)

de lilik in Dulciuri, 11 Sep 2010 | 10433 vizualizari

 

se pare k doar in week-end reusesc sa ma alatur voua,sper pe viitor sa o fac mai des dar pana atunci incerkti reteta asta de biscuiti.....sunt deliciosi...

 

INGREDIENTE

  • 80 gr unt
  • 80 gr zahar
  • 200 gr faina
  • 1 ou
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 praf de sare
  • dulceata de piersici
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu dulceata(fursecuri):

se pune faina intr-un vas si in mijloc se pune untul moale. Se amesteca cu mana pana se desface tot untul,apoi se adauga praful de sare,zaharul,oul,si praful de copt. Se amesteca toate ingredientele pana ce aluatul obtinut se desprinde de pe peretii vasului,apoi il infasuram in folie si il bagam in frigider pentru cca 1 ora.

Dupa ce a trecut timpul il scoatem si il framantam ca sa se dezmorteasca. Intindem cu sucitorul o foaie de cca 3 mm si o taiem cu forma care dorim. Jumatate o lasam intreaga iar celeilalte jumatati ii facem o gaura in mijloc. Punem in tava si dam la cuptorul preincalzit la 180° timp de 10 min sau pana se rumenesc.

Punem dulceata pe bucatile intregi si punem deasupra cea gaurita. Presarm zahar pudra si ii lasam pana a 2 a zi sa se inmoaie.

TIPS-URI

1

puteti folosi orice fel de dulceata

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu dulceata(fursecuri)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

lilik 1

11.09.2010, 20:54

valentina poti sa-i faci si fara duòceata numai fa foaia de 4-5 mm sunt la fal de buni si de fragezi

lilik 1

11.09.2010, 20:56

ela,rocsi ,nadina,bunica multumesc si corina iti dau cu toata inima

eleny2010 1

18.11.2010, 21:29

foarte frumos arata si e tare delicios

COMENTEAZA

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu branza si ananas