Biscuiti cu fulgi de ovaz si secara

de mihasara in Dulciuri, 13 Oct 2015 | 2539 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 4 linguri de fulgi de ovaz
  • 2 linguri fulgi de secara, pe care eu le-am macinat in rasnita electrica :D
  • 1 lingura indulcitor praf
  • o jumatate de lingura cacao
  • o jumatate de lingurita praf de copt
  • esenta preferata – cateva picaturi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu fulgi de ovaz si secara:

  1. Pornim  cuptorul.
  2. Intr-un vas, amestecam toate ingredientele pana rezulta o pasta groasa.
  3. Punem  foaie de copt intr-o tava.
  4. Cu o lingura, luam aluat din vas si il dam o forma sferica in palma dupa care il aplatizam si-l asezam pe foaia de copt pregatita deja.
  5. Dureaza cam un sfert de ora pana sunt gata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu fulgi de ovaz si secara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cheesecake