Biscuiti cu fulgi de ovaz,miere si stafide

de daniela_16 in Dulciuri, 10 Mai 2014 | 4813 vizualizari

 

Aceasta este prima reteta pe care o scriu pe acest site si vreau sa va spun ca ador toate retetele de aici care sunt toate minunate.Acesti bicuiti ii fac de cateva luni de cand am decis sa nu mai cumpar biscuiti din comert.

 

INGREDIENTE

  • 200 grame de unt
  • 4 linguri miere de albine
  • 2 oua
  • 300 grame faina integrala(eu am pus acum alba pentru ca nu am mai avut integrala)
  • 200 grame fulgi de ovaz
  • 1 plic praf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 punga stafide
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu fulgi de ovaz,miere si stafide:

Am mixat untul cu mierea de albine pana s-a facut spuma si apoi am adaugat ouale, zaharul vanilat si praful de copt si am mai mixat un minut. Am adaugat faina in ploaie si am amestecat cu o lingura de lemn, pe urma am adaugat fulgii de ovaz si stafidele si am inceput sa framant cu mana pana am obtinut un aluat care nu ramane pe maini si nu este nici prea tare nici prea moale.

Pe masa unsa cu ulei am intins o foaie de aluat nu prea gros si am decupat cu un pahar biscuitii pe care i-am asezat in tava tapetata cu hartie de copt. Am dat la cuptorul la 180 de grade pana se rumenesc. Se lasa la racit si se servesc cu lapte sau cafea sau ce doriti :))

Pofta buna!

TIPS-URI

1

In loc de stafide se pot adauga fulgi de ciocolata

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu fulgi de ovaz,miere si stafide" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri inimioare