Biscuiti cu lapte, unt si vanilie

de Dana_Retetegg in Dulciuri, 28 Noi 2012 | 11853 vizualizari

 

Biscuiti fragezi, deliciosi, cu aroma de vanilie!

 

INGREDIENTE

  • 100 gr unt,
  • 100 ml lapte dulce,
  • 150 gr zahar pudra,
  • 400 gr faina,
  • 1 ou,
  • 1/2 lingurita praf de copt,
  • 2 plicuri zahar vanilat,
  • 1 fiola esenta de vanilie concentrata,
  • un praf de sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu lapte, unt si vanilie:

Am amestecat untul si faina, praful de copt si putina sare pana am obtinut un aluat nisipos.

Am adaugat laptele, oul, zaharul pudra si cel vanilat, esenta. Am amestecat compozitia pana la omogenizare.

Daca aluatul nu este suficient de tare (ca o bila pe care sa o puteti modela) mai presarati putina faina.

Am pus aluatul la rece 1 ora.

Apoi l-am pus pe masa de lucru, l-am intins bine intr-o foaie de aprox 1 cm si am taiat biscuitii.

I-am pus in tava pe hartie de copt, apoi la cuptor la foc mediu 15 minute.

I-am pudrat cu zahar si am servit langa o cana cu lapte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu lapte, unt si vanilie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti de casa cu fulgi de ovaz si stafide (reteta video)