BISCUITI CU PORTOCALA

de kirioana in Dulciuri, 22 Sep 2009 | 4325 vizualizari

 

Se apropie sezonul rece si ce poate fi mai bun intr-o zi racoroasa decat un ceai cald si alaturi niste biscuiti aromati cu portocala. Eu sper sa mai avem parte de zile calduroase pentru ca biscuitii astia buni ii putem manca si intr-o zi calduta de toamna

 

INGREDIENTE

    • coaja rasa de la o portocala
    • 4 linguri suc de portocala
    • 260 grame faina
    • jumatate plic praf de copt
    • 1 ou
    • 100 grame unt
    • 80 grame zahar
    • esenta vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA BISCUITI CU PORTOCALA:


Zaharul il amestecam cu untul pana ce se topeste formand o pasta cremoasa, adaugam apoi oul coaja si sucul de portocala si esenta de vanilie, amestecam bine si apoi adaugam ingredientele uscate adica faina si praful de copt. Omogenizam ingredientele si dam coca la frigider pentru 30 min.

Rulam aluatul pe masa de lucru si taiem biscuitii cu formele speciale.
Biscutii ii coacem in cuptorul incins la 180 grade pentru 10 min.
Sunt foarte pufosi si aromati si se termina foarte repede asa ca puteti dubla cantitatea ingredientelor fara probleme.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "BISCUITI CU PORTOCALA" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Patrate cu portocale