Biscuiti cu telemea

de mihaelaM in Dulciuri, 18 Iun 2011 | 5112 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 200 g telemea
  • 2 oua+1pt uns
  • 100 ml lapte
  • 200 g unt
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 1plic praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu telemea:

Cernem faina intr-un lighenas,apoi o amestecam cu pliculetul de praf de copt,facem un cuib si adaugam si ouale(2),laptele cald,untul topit,sarea si zaharul,amestecam totul pana ce obtinem un aluat nelipicios.

Intindem pe masa de lucru o foaie peste care punem telemeaua rasa,apoi impaturim foaia.

O intindem din nou si formam biscuiteii pe care o sa-i punem intr-o tava unsa cu putin ulei,o sa-i ungem cu ou si-i dam la cuptorul incins pana se vor rumeni.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu telemea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
budinca de macaroane cu telemea