Biscuiti cu visine si ciocolata

de Rocsi in Dulciuri, 7 Aug 2014 | 3694 vizualizari

 

Combinatia de visine cu ciocolata este foarte reusita, eu asa zic... Acesti biscuiti sunt asa fragezi si buni, ca parca tot te cheama sa mai iei unul, inca unul si inca unul...si uite asa nu te mai saturi de ei!

 

INGREDIENTE

  • 7 linguri untura
  • 7 linguri zahar pudra
  • 1 ou
  • 5 linguri smantana
  • 1 lingurita praf de copt
  • coaja rasa de lamaie
  • 2 lingurite extract de vanilie
  • 25 linguri faina
  • 30 gr ciocolata cu lapte
  • 1/2 cana cu visine fara samburi
Portii: 55
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu visine si ciocolata:

Intr-un bol punem untura, cu zaharul pudra, oul si le mixam.
Incorporam smantana, praful de copt, extractul de vanilie si coaja de lamaie.
Faina o cernem si o adaugam  lingura cu lingura.
Ciocolata o taiem cubulete, visinele le facem bucatele si le incorporam in compozitia de mai sus.

Tapetam cu hartie de copt o tava mare de aragaz.
Cu o lingurita luam din compozitie si asezam gramajoare.
Introducem tava in cuptorul incins la o temperatura potrivita.
Dupa circa 15 minute, ne uitam la biscuiti, si daca au prins o culoare aurie, inseamna ca sunt gata, daca nu ii mai lasam putin, pana sunt ei copti.

Ii scoatem la racorit apoi servim . Se pastreaza intr-o cutie inchisa ermetic.
Din aceasta compozitie va ies circa 55 de biscuiti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu visine si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (50)

Rocsi 1

17.08.2014, 22:51

Claudia, sunt dementiali

Rocsi 1

17.08.2014, 22:51

Corect Cris

Rocsi 1

17.08.2014, 22:51

Multumesc draga Ruxy

COMENTEAZA

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti fragezi cu nuca si stafide