Biscuiti ''doua culori''

de Adele in Dulciuri, 26 Mar 2014 | 3307 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 1kg faina.
  • 150 gr zahar
  • 1 ou si un galbenus.
  • 200 gr unt (margarina).
  • 5 linguri de cacaoa.
  • 1 esenta rom.
  • Crema:
  • Budinca capsuni,
  • Crema de ciocolata.
  • Dulceata de capsuni
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti ''doua culori'':

Punem untul taiat cuburi intr-un vas,adaugam zaharul si amestecam bine cu o furculita ,adaugam oul ,faina si framantam un aluat elastic.Impartim aluatul in doua ,o parte o punem in frigider iar in cealalta parte adaugam cacaoa si esenta de rom.

Din aluatul alb si intindem o foaie ,cu un pahar taiem cercuri le asezam in tava cu hartie de copt dedesubt si ii dam la cuptor pentru 30 de minute la 180°.

Luam foaia maro (pe care o tinem in frigider pana cand o folosim) si intindem o foaie ,cu un pahar taiem cercuri ,din care cu o forma mai mica (rotunda,inimioara etc.) taim din nou astfel lasand un gol in mijloc .Le punem in cuptor pentru 25-30 min.

Numarul biscuitilor trebuie sa fie egal astfel cand ii vom uni fiecare va avea pereche.

Crema: 1 plic de budinca capsuni (se poate folosi si alt gust).

Ciocolata: 100 ml de frisca batuta bine amestecata cu 100 gr de ciocolata topita.

Cand biscuiti s-au racit ii umplem cu lingura sau cu sac posh ,biscuitele alb dedesubt cel maro deasupra.

La urma ii putem decora cu ciocolata sau glasa.

Pe cei umpluti cu crema de capsuni ii putem decora cu dulceata de capsuni sau capsuni taiate felii.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti ''doua culori''" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu fulgi de ovaz si banane